News Ticker

Schweiz: Canadiske Rykka vinder med ‘The Last of our kind’

Rykka vinder i Schweiz | Foto: SRF

Lørdag aften var en travl aften på Eurovision-fronten, hvor bl.a. Danmark fandt sin vinder i Forum Horsens. I Schweiz var det tid til at finde en vinder i “Die Grosse Entscheidungsshow”.

Efter tv-seernes og juryens stemmer var lagt sammen, så var det sangerinden Rykka, som kunne juble over sejren og dermed retten til at repræsentere Schweiz i Stockholm.

I finalen fremførte Rykka udover sit bidrag ‘The Last of our Kind’, også en coverversion af Ellie Goulding’s ‘Love me like you do’.

Rykka med det borgerlige navn Christina Maria Rieder er født i Vancouver i Canada, men bor nu i Schweiz, hvor hun arbejder med sin musik. Hun har i øjeblikket et stort hit i Schweiz med sangen ‘Movies’.

Det er som bekendt ikke første gang, at en canadier har repræsenteret Schweiz i Eurovision. I 1988 tog canadiske Celine Dion hele Europa med storm, da hun vandt Eurovision song Contest med sangen ‘Ne Partez Pas Sans Moi’. Mon ikke Schweiz håber på, at Rykka gentager succesen i Stockholm efter 27 år uden sejr.

Fra arkivet

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »