News Ticker

Lighthouse X vinder Dansk Melodi Grand Prix 2016

Lighthouse X DMGP vindere 2016 Lighthouse X DMGP vindere 2016 | Foto: Good Evening Europe

Som forudsagt af vores exit poll fra fredagens generalprøve, så vandt Lighthouse X drengene en relativt komfortabel sejr i det danske Melodi Grand Prix 2016. En forudsigelse vi begge her på redaktionen valgte at ignorere, da vi skulle give vores bud på en vinder. Inde i salen var det under hele showet tydeligt at Lighthouse X drengene var publikums favoritter, og jubelbrølet fra salen var overdøvende, da det endelig stod klart at Johannes Nymark, Martin Skriver og Søren Bregendal havde vundet. Lighthouse X havde selskab af Simone Egeriis og Anja Nissen i superfinalen.

Resultat DMGP2016

Resultat DMGP2016 |Foto: DR

 

 

Du kan se eller gense Lighthouse X herunder

Følg Lighthouse X på Facebook

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »