News Ticker

Sophia efter showet: “Virkelig lettet, glad og tilfreds”

Sophia efter showet | Foto: Good-evening-europe.dk

Efter lørdagens flotte show i Forum Horsens, talte vi med sangerinden bag sang nr. 4 “Blue Horizon”, Sophia. Efter at have kæmpet med sygdom i ugerne op mod showet, var det en både glad, lettet og tilfreds Sophia, som kunne se tilbage på et flot sceneshow.

-Jeg er virkelig lettet og glad og tilfreds. Jeg har været mig selv hele vejen igennem, jeg har haft mit udtryk, og et flot sceneshow. Jeg har fået lov til at gøre det på præcis min måde, det er jeg så glad for.

Se hele interviewet med Sophia herunder og billeder fra pressemødet nederst i artiklen

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »