News Ticker

Bulgarien: Comeback til Poli Genova i Stockholm

Poli Genova synger for Bulgarien

Efter måneders spekulation og rygter, så har BNT nu bekræftet, at Poli Genova bliver Polens repræsentant i Stockholm. Hvis navnet lyder bekendt, så skyldes det at sangerinden allerede én gang tidligere har repræsenteret Bulgarien ved Eurovision. Det skete i 2011 med ‘Na inat’, ligesom sangerinden var vært ved junior Eurovision i 2011.

Poli repræsenterer Bulgarien i deres comeback til Eurovision, efter at landet har været ude af konkurrencen siden 2013, hvor Elitsa & Stoyan missede finalen. Sidstnævnte er i øvrigt den eneste artist, som har sendt Bulgarien i finalen til dato. Det skete i 2007 med bidraget “Voda”, som sluttede på 5. pladsen i finalen.

Titlen på Poli’s bidrag er endnu ikke offentliggjort, men det forventes at sangen vil blive afsløret til marts.

About Mette Christensen (966 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »