News Ticker

Holland: Douwe Bob synger ‘Slow Down’ i Stockholm

Foto: Viva.nl

Holland var som det første land ude med en annoncering af deres artist til Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm. Valget faldt på Douwe Bob, der er søn af of Simon Posthuma fra det legendariske kunstnerkollektiv The Fool, startede med at spille klaver som 6-årig, indenfor klassisk musik og jazz-genren. Som 14-årig lærte han at spille guitar og var som ung sanger inspireret af både country, folkemusik og pop fra 1950-1970’erne.

Vinder af “De beste singer-songwriter van Nederland”

Douwe blev kendt i Holland, da han vandt talent-showet “De beste singer-songwriter van Nederland” og hans finalesang “Multicoloured Angels” nåede efterfølgende en 17. plads på den hollandske Top 40. Året efter udkom debutalbummet “Born In a Storm”, hvor størstedelen af numrene var skrevet på en ferie i Marokko sammen med den hollandske musiker og sangskriver Matthijs van Duijvenbode.

Samme år spillede Douwe på festivallen Pinkpop og optrådte senere i dokumentaren “Whatever Forever: Douwe Bob”.

I 2015 udgav Douwe singlen “Hold Me”, som er produceret i samarbejde med en anden populær Hollandsk Eurovision-deltager, nemlig Anouk. Han udgav desuden albummet “Pass It On” via Universal Music.

Lyt til Hollands Eurovision bidrag ‘Slow Down’

About Mette Christensen (966 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »