News Ticker

Israel: Hovi Star vinder Rising Star med ‘Made of Stars’

  Foto: Ronen Akerman

  Efter Israels fine resultat i 2015, hvor Nadav sang sig til en 9. plads i finalen med ‘Golden Boy’, så valgte den israelske tv-station IBA at benytte samme metode til at finde årets repræsentant. 

  Igår var det tid for Israels valg til Eurovision Song Contest 2016. Det skete i finalen i talentprogrammet HaKokhav HaBa, Rising Star. Programmet var delt op i 2 dele. I første runde skulle de 4 artister hver synge en coverversion af et kendt hit. Dette foregik i 2 dueller.  Nofar Salman og Hovi Star gik videre til Superfinalen, hvor de fik selskab af juryens Wildcard Ella Daniel.

  Showet bød på en unik afstemning,  hvor tv-seerne stemte ja eller nej via sms eller den officielle app. Tallene i parantes er således andelen af stemmer, der har “godkendt” den aktuelle sang. Baren med procent er på skærmen under hele artistens performance.

  Duel 1:

  Ella Daniel – Happy (68%)
  Hovi Star – Stay with me (79%)

  Duel 2:

  Gil Hadash – Show must go on (49%)
  Nofar Salman – Mangina (76%)

  Superfinalen

  I superfinalen skulle de 3 artister synge finalesangene, som blev præsenteret tidligere på ugen og her blev det til en kneben sejr til Hovi Star og sangen ‘Made of Stars’. Her vandt Hovi en meget kneben (og nervepirrende) sejr med sin version af ‘Made of Stars’, er i øvrigt er skrevet af Doron Medalie, som også var involveret i sidste års bidrag ‘Golden boy’.

  Hovi Star – Made of stars (69%)
  Nofar Salman – Made of stars (68%)
  Ella Daniel – Somebody out there (58%)

  Opdateret den 21.03.2016

  Israel har valgt at omskrive bidraget forud for deadline af indsendelse af bidrag. Du kan høre den nye version af ‘Made of Stars’ er:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  1 Comment on Israel: Hovi Star vinder Rising Star med ‘Made of Stars’

  1. its the old version..

  Comments are closed.

  Translate »