News Ticker

Kroatien: Hør Nina Kraljić’s ‘Lighthouse’

  Idag har den kroatiske tv-station HRT afsløret det bidrag, som Nina Kraljić skal synge i Stockholm. Titlen er, ikke at forveksle med de danske drenge i Lighthouse X, blot ‘Lighthouse’. Sangen er skrevet af Andreas Grass og Nikola Paryla, bedre kendt under navnet Popmaché og produceret af Thorsten Brötzmann.

  Sangen vil blive udsendt på Nina’s debutalbum, som bliver udgivet via Universal Music.

  Nina blev kendt i Kroatien efter sin sejr i The Voice, hvor hun modtog end en million stemmer fra tv-seerne. Ligeledes har hun høstet stor respekt fra mange kendte kroatiske musikere på grund sin personlige lyd.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »