News Ticker

San Marino: Serhat afslører sit Eurovision bidrag ‘I Didn’t Know’

  Her til eftermiddag præsenterede San Marino sit bidrag. Det skete ved en pressekonference på Le Grand Hotel i Paris.
  Der står et multinationalt team bag bidraget ‘I didn’t know’. Sangeren Serhat kommer fra Tyrkiet, men har de senere år arbejdet i Tyskland, Frankrig og Grækenland, Komponisten er tyrkiske Olcayto Ahmet Tuğsuz og sangskriveren Nektarios Tyrakis kommer fra Grækenland. De 2 sidstnævnte har begge tidligere erfaring fra Eurovision Song Contest.

  Serhat synger på engelsk i Stockholm, men kan også præsentere sangen på 2 andre sprog.  Den italienske version af sangen, ‘Non Eroio’er skrevet af Mariella Nava, som er en af Italiens mest eftertragtede sangere/komponister, mens den franske version, ‘Comment Savoir’, er skrevet af Stéphane Laporte. Sangen vil ligeledes blive remixet i forskellige versioner.

  Videoen som du kan se herunder er optaget i Paris, og 37 mennesker har deltaget i indspilningen:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »