News Ticker

Tjekkiet: Gabriela Gunčíková synger ‘I stand’ i Stockholm

Foto: Yan Renelt

Vi er næsten nået i mål med årets udvælgelser forud for Eurovision Song Contest. Idag fik vi sat navn på tjekkiets deltager også. Det bliver Gabriela Gunčíková, som skal synge ‘I Stand’ i Stockholm. Bag det tjekkiske bidrag står en multinational trio. Musikken er skrevet af Christian Schneider og Sara Biglert, mens Aidan O’Connor og Sara Biglert har stået for teksten. Både artist og sang er valgt internt af en 5 mands jury.

Lyt til ‘I stand’ her:

22-årige Gabriela Gunčíková blev kendt som en af finalisterne i den anden sæson af SuperStar og vandt i 2011 “New Artist” prisen ved Český Slavík. Efterfølgende har hun indspillet 2 albums og spillet mere end 100 koncerter rundt omkring i Tjekkiet og Slovakiet. I 2013 besluttede Gabriela sig for at forbedre sin vokal og tog til Californien for at tage sangtimer hos en af verdens mest kendte sanglærere Ken Tamplin på Ken Tamplin Vocal Academy. I den forbindelse med Gabriela opdaget af Paul O’Neill fra det amerikanske band Trans-Siberian Orchestra, som hun optrådte med på 2 turnéer og ca. 120 koncerter rundt omkring i USA.

Nu har Gabriela valgt at fokusere på en solokarriere.

Fra arkivet

 

 

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »