News Ticker

Serbien: Hør ZAA’s bidrag ‘Goodbye’ på engelsk og serbisk

  Den serbiske tv-station RTS har tidligere på ugen annonceret Sanja Vučić som landets internt valgte repræsentant i Eurovision Song Contest 2016. Sanja optræder under kunstnernavnet ZAA, hvilket også er navnet på det band, hun spiller i. Idag præsenterede Sanja hendes bidrag til Stockholm, ‘Goodbye’, i både en engelsk og en serbisk udgave.

  Sanja er 23 år gammel og kommer fra Kruševac i Serbia. Siden barnsben har hun vist et stort talent for musikken, og har gået på musikskole i hjembyen. Under studierne sang Sanja i flere forskellige bands indenfor både ethno musik, jazz og kirkekor. Herudover tog hun undervisning hos den kendte operasanger Katarina Jovanović.

  I 2012 blev hun en del af bandet ZAA med hvem hun har spillet mere end 100 koncerter i regionen. Med ZAA har hun ligeledes indspillet albummet “What About”. Ved siden af ZAA har Sanja arbejdet med adskillige musikere og forfattere som studiesanger for radio- og tv-jingles, reklamer osv.

  ‘Goodbye’ er skrever af Ivana Peters.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »