News Ticker

Albanien: Hør den endelige version af ‘Fairytale’

Foto: Avni Selmani

Tilbage i december måned vandt Eneda Tarifa ‘Festivali i Këngës’ med sangen ‘Përrallë Olsa Toqi og dermed retten til at repræsentere Albanien i Stockholm. Eneda Tarifa er i Albanien både kendt som sanger og for sin rolle som vært på showet Portokalli på “Top Channel”. Hun har allerede deltaget i den albanske udvælgelse 2 gange, i hhv. 2004 og 2008.

Siden hun var 6 år, har hun vist sit talent for musik. Hun har siden 2004 taget del i adskillige koncerter og velgørenhedsevents. Én af hendes største succeser var sejren i Top Fest 2010 med sangen ‘Me veten’, som både blev et hit i både Albanien og i Kosovo.

Eneda er nu parat med den endelige version af sit eurovision bidrag, som på engelsk er blevet til  ‘Fairytale’.

About Michael Thygesen (170 Articles)
Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.
Translate »