News Ticker

Albanien: Hør den endelige version af ‘Fairytale’

  Foto: Avni Selmani

  Tilbage i december måned vandt Eneda Tarifa ‘Festivali i Këngës’ med sangen ‘Përrallë Olsa Toqi og dermed retten til at repræsentere Albanien i Stockholm. Eneda Tarifa er i Albanien både kendt som sanger og for sin rolle som vært på showet Portokalli på “Top Channel”. Hun har allerede deltaget i den albanske udvælgelse 2 gange, i hhv. 2004 og 2008.

  Siden hun var 6 år, har hun vist sit talent for musik. Hun har siden 2004 taget del i adskillige koncerter og velgørenhedsevents. Én af hendes største succeser var sejren i Top Fest 2010 med sangen ‘Me veten’, som både blev et hit i både Albanien og i Kosovo.

  Eneda er nu parat med den endelige version af sit eurovision bidrag, som på engelsk er blevet til  ‘Fairytale’.

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »