News Ticker

Malta: Her er Ira Losco’s nye bidrag ‘Walk on Water’

Foto: PBS

Igår kom årets næstsidste bidrag, Malta’s ”Walk on Water”, som synges af den tidligere Eurovision 2’er Ira Losco. ”Walk on Water’ og den tilhørende musikvideo blev præsenteret på TVM. Vidoen er indspillet på Malta, på bl.a. Malta National Aquarium og forskellige steder på Gozo.

Ira Losco har selv været med til at skrive den nye sang, som erstatter vindersangen ‘Chameleon’ fra Malta Eurovision Song Contest. Det har hun gjort sammen med Lisa Desmond, Tim Larsson, Tobias Lundgren og Molly Pettersson Hammar.

Det er en flok erfarne sangskrivere, som Ira Losco har fået med på holdet. De har alle tidligere deltaget i Melodifestivalen og Desmond har også deltaget i Norges Melodi Grand Prix. Det var i øvrigt Larsson  og Lundgren, som skrev ‘Las Vegas’ til Martin Stenmarck i 2005.

Malta’s nye sang er blevet valgt af internationale juryer i 13 europæiske lande, bestående af professionelle fra musikindustrien, sammen med et panel af musikeksperter fra Malta. De lyttede til et udvalg af 10 sange, 9 nye sang og vindersangen fra finalen, ‘Chameleon’ og ‘Walk on Water’ var den helt store favorit.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »