News Ticker

Bulgarien: Her er årets sidste bidrag ‘If love was a crime’

Foto: BNT

Poli Genova er Bulgariens repræsentant i Stockholm og den 29-årige sangerinde er nu klar til at afsløre sit bidrag og preview-video, som samtidigt sætter punktum for årets lange udvælgelsesperiode og fuldender årets Eurovision-felt. Sang nummer 43 har fået titlen ‘If love was a crime’, og du kan høre den nederst i artiklen.

Sangen er skrevet og komponeret af Borislav Milanov, Sebastian Arman og Joacim Bo Persson. Poli selv har taget del i den kreative proces og medforfatter på teksten. Med på tracket er den kendte bulgarske fløjtespiller Teodosi Spasov.

Poli har allerede én gang tidligere repræsenteret Bulgarien ved Eurovision. Det skete i 2011 med ‘Na inat’, og senere var hun vært ved junior Eurovision på hjemmebane i Bulgarien.

Poli repræsenterer Bulgarien i deres comeback til Eurovision, efter at landet har været ude af konkurrencen siden 2013, hvor Elitsa & Stoyan missede finalen. Sidstnævnte er i øvrigt den eneste artist, som har sendt Bulgarien i finalen til dato. Det skete i 2007 med bidraget “Voda”, som sluttede på 5. pladsen i finalen.

Nu er det altså op til Poli at bringe Bulgarien tilbage i det fine finaleselskab. Bulgarien deltager – ligesom de danske drenge fra Lighthouse – i semifinale 2.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »