News Ticker

Artisterne bydes velkommen på den røde løber

Foto: Good-evening-europe.dk

Søndag aften bød Stockholm på den helt store velkomstfest for artister og delegationer i Eurovision Song Contest 2016. Ved Euroclubben foran det svenske kongeslot,  skridtede deltagerne ned ad den røde løber, hvor pressefolk og fans stod klar med kamera, mikrofon og ikke mindst mobiltelefoner. Der blev taget adskillige selfier i løbet af de par timer, som det tog artisterne at komme ned af den røde løber.

Stockholm viste sig fra sin bedste side med solskin og 20 graders varme, da de første deltagere trådte ud på løberen og gav fine betingelser for at deltagerne kunne lufte deres specielle gallakostumer.

De danske drenge fra Lighthouse X  var på den røde løber som nummer 10 i rækken af de i alt 42 deltagende lande.

Normalt placeres den røde løber umiddelbart udenfor Rådhuset, hvor festen afholdes. Men i år var den røde løber placeret i den anden ende af byen, hvorfor alle deltagerne blev fragtet til eventet i sorte Volvoer.

Vi stod klar ved den røde løber og fik en hilsen med til de danske fans fra en lang række af de deltagende artister, bl.a. Sergey Lazarev, Serhat, Justs, Francesca Michielin og selvfølgelig drengene fra Lighthouse X.

Videohilsner til de danske fans

Galleri

På vej

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »