News Ticker

Interview med Poli Genova ” Love is the greatest power”

Foto: Good-evening-europe.dk

Tidligere på ugen mødte vi Poli Genova, der repræsenterer Bulgarien i årets Eurovision Song Contest. Hun var taget ind til Eurovision Village for at mødes med drengene fra Lighthouse X, til en lille sludder i det smukke grønne område bag Stockholms Opera.

Her fik vi blandt andet spurgt Poli om hendes sang og dens budskab.

It’s a very, very powerful song. It’s about love, it’s about sharing all this love, and somehow to realise that because that love is the greatest power we have to fight for it and never give up. This is the message – come together 🙂

Du kan se hele interviewet herunder:

Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

Translate »