News Ticker

Danmark ude i kulden igen!

  Foto: good-evening-europe.dk

  Som mange af os frygtede, er Danmark blevet siet fra i semifinalen for andet år i træk. Trods ihærdig indsats kunne det ikke blive til en finaleplads for Lighthouse X, i en semifinale der viste sig at være stærkere på aftenen end den så ud på papiret.

  Allerede inden semifinale 2 løb af stablen var det en kamp op ad bakke for Johannes, Søren og Martin. Med odds for at kvalificere sig mellem 2.25 og 3.25 hos de få bookmakere der tilbyder spil på Eurovision, var Danmark spået en 14. plads i denne semifinale.

  Alt er dog ikke forbi for drengene, som de også fortalte os den anden dag ved mødet med de danske fans i Eurovision Village, så er målet med deltagelsen for gruppen allerede indfriet. De tre gutter støtter hver deres velgørende sag, og har fået mulighed for at arbejde for deres sag uden for Danmark.

  Vi ønsker alt muligt held og lykke til Danmarks mest sympatiske boyband, og håber at høre meget mere fra drengene i Lighthouse X i fremtiden.

  Herunder kan du se en del af hvad Lighthouse X har brugt tiden på i Stockholm, når de ikke har øvet sig ude i arenaen.

  Software developer and grunt level contributor at good-evening-europe.dk. If something is burning or words are spelled wrong, it will be his fault.

  Translate »