News Ticker

Interview: Lighthouse X mødte de danske fans i Eurovision Village

Lighthouse X møder de danske fans i Eurovision Village (foto: Riikka Jääskä)

Den danske fanklub Melodigrandprixfans.dk havde i samarbejde med DR arrangeret et såkaldt Meet & Greet med drengene fra Lighthouse X i denne uge. Ved den store scene i Eurovision Village mødte et stort antal danske fans op i rød/hvide farver for at støtte de danske drenge og få en autograf eller en selfie med de populære sangere.

Vi fangede Johannes, Martin og Søren til et kort interview, hvor vi bl.a. spurgte dem, hvordan de var blevet taget i mod af fansene, hvordan formen er forud for semifinalen og hvordan de har det med konkurrencemomenter i Eurovision.

Galleri:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »