News Ticker

Interview med Laura Tesoro “Just be yourself and do what you wanna do”

Foto: Michael Thygesen

Tidligere på ugen mødte Lighthouse X den belgiske deltager, Laura Tesoro, ved et såkaldt Meet & Greet på Quality Hotel Stockholm.

Den 19-årige sangerinde, skuespiller og danser og 2’er fra the Voice van Vlaanderen havde medbragt en gave til de danske drenge, i form af ægte belgisk chokolade, som de danske drenge straks smagte på. Du kan se billeder i galleriet nederst i artiklen.

Vi fangede Laura til en lille snak om hendes sang, om deltagelsen i Eurovision og om hvordan man egentlig koncentrerer sig om både at huske teksten og sætte fødderne rigtigt i en ret krævende koreografi.

Galleri

About Mette Christensen (977 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »