Invitation: Quiz mod Grand Prix-legenderne i nyt tv-show

Vil du være med til at hylde nogle af de store danske Grand Prix-legender, gense store øjeblikke fra Dansk Melodi Grand Prix-historien og dyste mod legenderne, så har du nu chancen i forbindelse med optagelserne til et nyt, dansk underholdningsprogram på TV2.

‘Legenderne’ er titlen på et nyt program med Jarl Friis Mikkelsen som vært og i ét af de 7 programmer hylder man legenderne fra Dansk Melodi Grand Prix. Blandt gæsterne er Birthe Kjær, Brdr. Olsen, Keld Heick og Jørgen de Mylius.

Advertisement

Nordisk Film søger nu fans, som har lyst til at deltage i optagelserne til programmet og dyste mod Grand Prix-legenderne. Rent praktisk så foregår det således, at studiet er bygget op med 2 sektioner, hvoraf den ene er til fans. Når man kommer på dagen skal man quizze med i nogle spørgsmål, inden man går i studiet. Legenderne skal så i programmet quizze mod fans’ og det øvrige publikums besvarelser.

Optagelserne foregår den 7. september i Valby, tager ca. 2 timer og foregår i dagtimerne. Du kan se alle detaljerne i invitationen herunder:

Legenderne-tv2-charlie-invitation