News Ticker

Video: Hør årets officielle Pride sang live fra ‘From Sweden with Love’

Jonas Hedqvist synger årets Pride sang 'Survivors' | Foto: GEE

Igår blev årets Copenhagen Pride Week skudt i gang. Efter pandekager og officielle taler på Rådhuset ved bl.a. Pridens formand Lars Henriksen og de Radikales Tommy Petersen, som selv var med til at arrangere den aller første Pride for 20 år siden, så var det tid for årets første koncert på Copenhagen Pride Stage.

Jonas Hedquist var på scenen for første gang i København for at synge sin officielle Pride sang, der i år er lavet fælles for både Malmø og Copenhagen Pride. Sangen hedder ‘Survivors’ og er skrevet af de svenske tvillingesøstre Ylva & Linda Persson. Ylva og Linda har deltaget som sangskrivere, producere og korsangere ved både Eurovision Song Contest og Junior Eurovision Song Contest med 20 sange i 11 lande fra 2013-2016.

Jonas stod i øvrigt bag den aller første Pride sang for Stockholm Pride 2001 med ‘I am What I am’.

Lyt til ‘Survivors’ herunder og se flere videoer fra ‘From Sweden With Love’ på vores Youtube-kanal. Vi opdaterer kanalen med mere livevideo fra den resterende del af Copenhagen Pride 2016.

Kilde: Good-evening-europe.dk, Outandabout.dk

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »