News Ticker

Videogalleri: Under the Rainbow 2016

Alex Palmieri hilser på publikum | Foto: GEE

Torsdag aften bød Copenhagen Pride på koncerten ‘Under the Rainbow’, der havde den populære danske sangerinde Fallulah som hovednavn. Højgravide Fallulah gik på scenen og sang en lang række af hendes store hits og valgte samtidigt at synge sin nye single “Strange World” for første gang for det oplagte publikum på Rådhuspladsen. Singlen udkommer den 9. september.

Udover Fallulah bød koncerten på flere danske og internationale navne. Her vil vi især fremhæve den israelske musiker David Lavi og italienske Alex Palmieri, som virkelig satte gang i Rådhuspladsen. Du kan se video med alle artisterne i playlisten herunder:

Aftenens program:

JONAS ROSE (DK)
EFTER FESTEN (DK)
ERIKA KULNYS (CA)
DANNY POLARIS (UK)
AMANDA WIUM (DK)
DAVID LAVI (IL)
FALLULAH (DK)
ALEX PALMIERI (IT)

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »