News Ticker

Video: David Jay i duet med Bryan Rice i akustisk version af “Rays of Sunlight”

David Jay og Bryan Rice i duet til Copenhagen Pride Show | Foto: GEE

Allerede før Dansk Melodi Grand Prix 2016 blev David Jay offentliggjort som én af artisterne ved årets Copenhagen Pride. Siden februar har vi her på Good-evening-europe.dk glædet os til gensyn med supertalentet bag ‘Rays of Sunlight’, som lørdag aften under Pride Week fik Rådhuspladsen til at gå amok.

Duet med Bryan Rice

David Jay startede ud med at synge en akustisk version af Grand Prix-hittet ‘Rays of Sunlight’, som i dagens anledning havde sangskriver Bryan Rice med som gæstesolist.

David Jay har haft stor succes siden deltagelsen i Dansk Melodi Grand Prix, bl.a. med hans egen single Selfie Stick, som udkom ved årsskiftet. Han har desuden lagt vokal på 2 af sommerens hits, som han naturligvis også sang ved koncerten.

Der var også premiere på David Jay’s helt nye sang, som har titlen ‘Fire’.

9 millioner streams på Spotity

Den 26-årige danske dj Faustix har produceret for Ciara, remixet for Major Lazer, Rihanna, Chris Brown og Icona Pop – og så har han varmet op for Prodigy. I foråret var han ugens uundgåelige på P3 med sangen ‘Come Closer’, hvor sangen på tracket bliver sunget af David Jay. Sangen er i skrivende stund streamet mere end 9 millioner gangepå Spotify.

DJ Rasimcan, som er et kendt navn på den tyske clubscene, har også David Jay med på sit track ‘Dancefloor Murda’, som har rundet 1,5 millioner streams på Spotify.

Du kan se alle vores videoer med David Jay i playlisten herunder:

Kilde: dr.dk, facebook.com, good-evening-europe.dk

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »