News Ticker

Videogalleri: Copenhagen Pride Show 2016

David Jay på scenen til Copenhagen Pride | Foto: Michael Thygesen / Good-evening-europe.dk

Efter den traditionsrige parade gennem Københavns gader, lagde Rådhuspladsen lørdag eftermiddag rammer for en fantastisk fest i alle regnbuens farver. Der var masser af musikalsk underholdning og noget for enhver smag i årets Copenhagen Pride Show, som traditionen tro også tilgodeså Grand Prix-fansene.

Der var gensyn med den yderst talenfulde danske sanger David Jay, som i øjeblikket bl.a. hitter med ‘Selfie Stick’ og Faustix-nummeret ‘Come Closer’. Til Copenhagen Pride Show havde David hevet Grand Prix-legenden og manden bag ‘Rays of Sunlight’ Bryan Rice med på scenen til en akustisk version af Grand Prix-hittet. David Jay fik Rådhuspladsen til at koge med sine mange uptempo hits og energiske optræden.

En anden Grand Prix-deltager på Pride-scenen, omend af lidt ældre dato, var Mark Linn, som i 1996 blev nummer 2 i Dansk Melodi Grand Prix med Thomas Blackmann’s sang ‘Røde kinder’. På Rådhuspladsen sang Mark Linn et andet 90’er hit, nemlig Everything But The Girl´s ‘Missing’.

Showet bød også på store danske navne som Medina, Karen og Peter Bjørnskov og Ole Henriksen var i topform som showets vært. Du kan se video og galleri fra paraden og showet herunder:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »