News Ticker

ESC 2017: Detaljer for EuroClubben og åbningsceremonien offentliggjort

Foto: www.visitkievukraine.com

For under 2 uger siden fik vi endelig sat navn på næste års værtsby og nu offentliggør den ukrainske tv-station NTU også detaljer om flere af de vigtige events omkring Eurovision, herunder EuroClub, åbningsfest og Red Carpet-ceremonien.

Offentliggørelsen sker i forbindelse med et møde i Kiev mellem EBU, NTU og repræsentanter for Kiev by, hvor også repræsentanter fra Stockholm er til stede for at dele deres viden og erfaringer.

St. Sophia’s katedral bliver vært for åbningsceremonien

Åbningsceremonien afholdes i den smukke St. Sophia’s katedral, som er på UNESCOs liste over verdensarv og påbegyndt helt tilbage i det 11. århundrede. Red Carpet vil blive placeret i området udenfor katedralen.

Tidspunktet for åbningsceremonien er endnu ikke bekræftet, men den afholdes normalt den sidste søndag inden Eurovision Song Contest.

EuroClub i Parkovy Center

Intet Eurovision uden EuroClubben, som i år bliver placeret i ‘Parkovy Convention & Exhibition Center’, der ligger langs Dnieper floden. Centret huser bl.a. natklubben CHI by Decadence House, men det vides endnu ikke om denne bliver en del af EuroClubben.

Parkovy ligger på den anden side af Dnieper floden i forhold til arenaen ‘International Exhibition Center’, men der vil blive indsat shuttle busser mellem de 2 steder.

Placeringen af næste års Eurovision Village er endnu ikke offentliggjort. Det forventes at ske i starten af februar 2017.

Der er heller ikke detaljer om en Euro Fan Café i Kiev, som dog normalt er organiseret af den nationale OGAE klub.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »