News Ticker

Interview: Me & My-fan bringer nyt liv i ‘Two are stronger than one’

Me & My ved Dansk Melodi Grand Prix 2007 | Foto: dr.dk

‘Three are stronger than one’ kan meget vel beskrive det comeback, som Me & My i øjeblikket står overfor. I 2007 deltog de 2 succesfulde søstre i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ‘Two are stronger than one’. Nu knap 10 år efter deltagelsen har duoens vel nok største, danske fan taget initiativ til at få det legendariske Grand Prix-hit remixet i en moderne, uptempo 2016-version.  I dag får remixet, der er lavet af svenske Matt ‘Stormby’ Eriksson, premiere på den store, jyske radiostation VLR og senere på året udgives remixet via Universal Music.

Samarbejde med svensk producer og udgivelse hos Universal

Vi har talt med Bjarne Høj, som i disse dage går rundt med et ekstra stort smil på læberne og en bestemt sang på repeat i ørene. “Siden Me & My var med i DMGP 2007 og jeg hørte ‘Two are stronger than One’ første gang, har jeg været vild med nummeret, og har hørt det i 9 år nu“, fortæller Bjarne og tilføjer “Det er et fantastisk nummer, som hænger godt i ørene og jeg bliver i godt humør, når jeg hører det“.

Stormby står bag det nye remix af 'Two are stronger than one' | Foto: Stormby på Facebook

Stormby står bag det nye remix af ‘Two are stronger than one’ | Foto: Stormby på Facebook

Det var også baggrunden for, at Bjarne syntes nummeret havde fortjent en revival: “Jeg har længe gerne villet have et remix af nummeret, lidt til at sætte fut i danse gulvet…“. 

Som inkarneret Eurovision-fan har Bjarne siden 2014 lyttet til mange af den svenske producer Matt Eriksson’s Eurovision-remixes. Kort efter Bjarne flyttede til København tidligere på året, valgte han at tage sagen i egen hånd. Selvom han ikke regnede med at få noget ud af det, så tog han alligevel kontakt til Matt, som til Bjarnes store glæde rigtig gerne ville være med i projektet. Efter lidt udfordringer omkring fremskaffelsen af a capella-versionen, gik Matt i gang med nummeret ultimo maj i år og den 17. oktober blev masterversionerne sendt ind til Universal Music.

“Jeg syntes vi har haft et ret godt samarbejde! Han har lavet alt det hårde arbejde, og jeg har skrevet, hvad jeg syntes og hvad jeg godt kunne tænkte mig, der blev lavet lidt om” siger Bjarne med et smil og tilføjer “Ellers har han styret, hvordan nummeret blev formet rent musikalsk.

Me & My-tattoo på numsen ?

Bjarne Høj sammen med Me & My under 'Vi elsker 90'erne" | Foto: privat

Bjarne Høj sammen med Me & My under ‘Vi elsker 90’erne” | Foto: privat (Bjarne Høj)

Igennem mange år har Bjarne været stor fan af Pernille og Susanne, som tilsammen udgør duoen Me & My. “De har været med til at gøre min hverdag sjovere og hyggeligere igennem deres musik“, fortæller Bjarne om den betydning Me & My har haft for ham.

Bjarnes kærlighed til de 2 jyske søstre er heller ikke gået ubemærket hen, hverken i vennekredsen eller hos hovedpersonerne selv. Bjarne har som de fleste andre fans fulgt Me & My på Facebook, men igennem årene han han også mødt de 2 piger flere gange.

Første gang jeg mødte dem var i 2007 til DMGP”, fortæller Bjarne. “Jeg husker det, som det var igår. Min søster og jeg sad og ventede på, at vi skulle ind og se 2. semifinale i Ålborg. Så kom Me & My ud fra salen og kom hen mod mig og undervejs kunne jeg høre dem sige, er det ikke Bjarne? Så måtte jeg jo rejse mig og sige: Jo det er det da!“.

For et par måneder siden blev Bjarne inviteret backstage til Me & My’s koncert ved ‘Vi elsker 90’erne’. Selvom koncerten faldt sammen med en anden af Bjarne’s helt store favoritbegivenheder, nemlig Copenhagen Pride Parade, så besluttede han alligevel at sige ja-tak. Inden Me & My skulle på scenen valgte Bjarne nemlig at afsløre sin overraskelse. “Jeg spørger dem først, hvad de tror, jeg har til dem, og det ved de ikke rigtigt, men de har dog gættet lidt på det” fortæller Bjarne og tilføjer med et stort smil “De troede, jeg have fået en Me & My tattoo på min numse, men det kommer aldrig til at ske, da jeg er bange for nåle!”.

Ved koncerten fortalt Bjarne Me & My om remixet og gav dem demoversionen. “Efter koncerten skriver de til mig, at de synes det er rigtig fedt og siger tak“, fortæller Bjarne, som efterfølgende selv har været i kontakt med Universal Music.

‘Two are stronger than one’ bliver senere på året udgivet i form af en single med et radiomix og et clubmix og imorgen bliver den for første gang spillet i radioen: “Jeg er bare så stolt over, at den har radiopremiere på VLR”, som jo er en radio station fra min fødeby”, slutter Bjarne af.

Du kan høre ‘Two are stronger than one” fredag i tidsrummet mellem kl 17 og 17:20 hos kongemanden a.k.a Jakob Lund på VLR.

Opdateret den 11/11 2016:

Stormby’s teaser på ‘Two are stronger than one’-remiexet.

Me & My’s optræden ved Dansk Melodi Grand Prix 2007.

Følg Me & My på Facebook

Følg Stormby på Facebook

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »