News Ticker

Azerbaijan: Samra’s korsanger internt valgt til Kiev

  Diana Hajiyeva repræsenterer Azerbaijan i Kiev | Foto: Screenshot

  Azerbaijan har valgt deres artist til Kiev. Det bliver singer/songwriter Diana Hajiyeva, som skal repræsentere ‘The Land of Fire’.

  I 2011 forsøgte Diana Hajiyeva sig i den nationale udvælgelse, hvor det jo som bekendt endte med at blive de senere Eurovision-vindere Ell & Nikki, som vandt retten til at repræsentere Azerbaijan. Sidste år stod Diana på Eurovision-scenen i Stockholm, dog som korsanger for Samra på bidraget ‘Miracle’.

  Næste år bliver det alvor for Diana, som selv skal stå i front på scenen i International Exhibtion Centre i Kiev. Hun er valgt internt af en jury.

  Diana er født og opvokset i Baku og uddannet på musikakademiet med en bachelorgrad som korleder. Under studierne blev hun en del af den lokale undergrundsscene og dannede efterfølgende live trioen DIHAJ sammen med sammen med en trommeslager og en guitarist, hvor Diana er sanger.

  Der er endnu ingen information om sangvalget.

  Fra arkivet

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »