Irland: Brendan Murray fra boybandet ‘Hometown’ til Kiev

I år repræsenterede den tidligere boyband-stjerne Nicky Byrne Irland ved Eurovision Song Contest i Stockholm. Den opskrift holder RTE ved i 2017 og har her til aften præsenteret Brendan Murray, tidligere medlem af boybandet Hometown, som deres artist til Kiev. Det fremgår af den pressemeddelelse, som RTE har udsendt idag fredag.

Det bliver den kendte X Factor dommer Louis Walsh, som sammen med et panel, skal vælge den sang,  Brandon skal synge næste år til maj. RTE inviterer ved samme lejlighed interesserede sangskrivere til at indsende deres bud på et Eurovision-bidrag ind til Brendan.

Advertisement

Louis Walsh, som er Brendans manager, gæstede sammen med Brendan aftenens The Late Late Show, hvor Brendan sang Johnny Logan’s udødelige klassiker ‘Hold me now’. Louis har tidligere været manager for selvsamme Logan og ligeledes stjerner som Boyzone og Westlife.

Brendan er 20 år gammel og tidligere medlem af det irske boyband HomeTown, som fik sin debut under Louis Walsh’ vinger i 2014. Gruppen havde 2 nummer 1-hits i Irland, debuten ‘Where I belong’ og opfølgeren ‘Cry for help’. De var efterfølgende på turné i Irland og varmede op for store navne som Olly Murs and the Vamps. Tidligere denne månede annoncerede gruppen en pause med henblik på forfølge solokarrierer.

Fra arkivet

Kilde: RTE, Wiwibloggs