News Ticker

Østrig: ORF vælger Nathan Trent internt til Kiev

Nathan Trent | Foto: Martin Hauser

Tidligere i år bekræftede ORF, at man I år tager en pause fra de nationale finaler og i stedet vælger en artist internt. I dag blev så den 24-årige Nathan Trent præsenteret som Østrigs artist.

Nathan er valgt af en ekpertduo bestående af musiker Eberhard Forcher og rocklegenden Christof Straub, som i øvrigt er far til sidste års artist Zoë.

Nathan skriver selv sin sang til Kiev og den vil blive præsenteret til februar.

Skrev sin første sang som 7-årig

Allerede som 3-årig startede Nathan med at få privatundervisning i violin og klaver og brugte en stor del af sin barndom i teatret, hvor hans far spillede violin (National Theatre of Innsbruck).

Som barn deltog han i adskillige teaterstykker og musicals, hvilket var med til at skærpe hans interesse for sang. Han har senere taget en 4-årig uddannelse indenfor sang, skuespil og dans.

Allerede som 7-årig startede Nathan med at skrive sine egne sange og er i dag en erfaren sanger og sangskriver, som skriver, komponerer, arrangerer og producerer sin egen musik.

Fra arkivet

About Mette Christensen (978 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »