News Ticker

Østrig: ORF vælger Nathan Trent internt til Kiev

  Nathan Trent | Foto: Martin Hauser

  Tidligere i år bekræftede ORF, at man I år tager en pause fra de nationale finaler og i stedet vælger en artist internt. I dag blev så den 24-årige Nathan Trent præsenteret som Østrigs artist.

  Nathan er valgt af en ekpertduo bestående af musiker Eberhard Forcher og rocklegenden Christof Straub, som i øvrigt er far til sidste års artist Zoë.

  Nathan skriver selv sin sang til Kiev og den vil blive præsenteret til februar.

  Skrev sin første sang som 7-årig

  Allerede som 3-årig startede Nathan med at få privatundervisning i violin og klaver og brugte en stor del af sin barndom i teatret, hvor hans far spillede violin (National Theatre of Innsbruck).

  Som barn deltog han i adskillige teaterstykker og musicals, hvilket var med til at skærpe hans interesse for sang. Han har senere taget en 4-årig uddannelse indenfor sang, skuespil og dans.

  Allerede som 7-årig startede Nathan med at skrive sine egne sange og er i dag en erfaren sanger og sangskriver, som skriver, komponerer, arrangerer og producerer sin egen musik.

  Fra arkivet

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »