News Ticker

Polen: Finale i Krajowe Eliminacje den 11. februar

Foto: GEE

Den polske finale (Krajowe Eliminacje) bliver afholdt 11. februar i Warszawa. Deadline for at indsende sange er 20. januar, hvorefter et bedømmelsesudvalg nedsat af TVP udvælger 5-10 sange blandt de indsendte bidrag. Derudover forbeholder TVP sig retten til at invitere udvalgte solister/sangskrivere direkte.

Deltagerne vil blive offentliggjort senest 27. januar. Ifølge TVP’s regelsæt, så skal alle solister være polske statsborgere og må ikke deltage i andre landes nationale finaler til ESC 2017.

Seerne og en fagjury sidder hver med halvdelen af magten, når vinderen skal vindes. I tilfælde af stemmelighed vinder den sang, der har fået flest sms-stemmer. Resultatet af hhv. juryens og seernes stemmer vil ikke blive offentliggjort. Kun vinderen bliver offentliggjort.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »