News Ticker

Polen: Finale i Krajowe Eliminacje den 11. februar

Foto: GEE

Den polske finale (Krajowe Eliminacje) bliver afholdt 11. februar i Warszawa. Deadline for at indsende sange er 20. januar, hvorefter et bedømmelsesudvalg nedsat af TVP udvælger 5-10 sange blandt de indsendte bidrag. Derudover forbeholder TVP sig retten til at invitere udvalgte solister/sangskrivere direkte.

Deltagerne vil blive offentliggjort senest 27. januar. Ifølge TVP’s regelsæt, så skal alle solister være polske statsborgere og må ikke deltage i andre landes nationale finaler til ESC 2017.

Seerne og en fagjury sidder hver med halvdelen af magten, når vinderen skal vindes. I tilfælde af stemmelighed vinder den sang, der har fået flest sms-stemmer. Resultatet af hhv. juryens og seernes stemmer vil ikke blive offentliggjort. Kun vinderen bliver offentliggjort.

About Mette Christensen (966 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »