News Ticker

Dansk medie: 2 tidligere X Factor-vindere med i Dansk Melodi Grand Prix 2017

  Melodi Grand Prix 2017 afholdes den 25. februar.

  De sidste par år er både årets deltagere og sange blevet lækket forud for Dansk Melodi Grand Prix. Men indtil nu er der ikke sluppet nogle oplysninger ud om årets deltagere.

  I dag mener det nye danske ugeblad ‘Tæt på’ imidlertid at have navnene på 2 af deltagerne i årets finale. Det drejer sig – ifølge kilder tæt på produktionen – om de 2 X Faxtor-vindere Thomas Ring og Anthony fra den nu splittede duo Anthony Jasmin. Der er dog ingen af de 2 deltagere, som har bekræftet deltagelsen. Anthony er ifølge ugebladet ikke vendt tilbage på henvendelser, mens Thomas Ring afviser at skulle deltage. Han fortæller i stedet, at han arbejder med sin egen musik.

  Anthony vandt sammen med Jasmin X Factor 2014, mens Thomas Ring tog sejren i 2010.

  Foto: Ugebladet ‘Tæt på’, udgivelsesdato: 11. januar 2017

  Læs også: Sangene fra Dansk Melodi Grand Prix 2016 lækket

  Thomas Rings nye album udkommer i øvrigt godt en uge før Dansk Melodi Grand Prix 2017. Ifølge DR’s regler må de deltagende sangene imidlertid først udgives “på egen soloudgivelse fra dagen efter afholdelsen af Melodi Grand Prix 2017”.

  Så om DR har givet Thomas en speciel tilladelse, om Grand Prix-bidraget ikke er med på (1. udgave af) albummet eller Thomas rent faktisk har ret i, at han ikke er med, ved vi først, når DR officielt afslører årets artister. Der er endnu ikke offentliggjort nogen dato for dette.

  Kilde: Tæt på

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »