Dansk Medie: Anja Nissen og ‘The Living Doll’ Sada Vidoo i Dansk Melodi Grand Prix

Anja Nissen | Foto: Good-evening-europe.dk

Sidste onsdag var det danske ugeblad ‘TÆT PÅ’ ude med 2 navne, som ifølge deres kilder tæt på produktionen, er med i Melodi Grand Prix 2017, nemlig de 2 danske X Factor-vindere Anthony Lopez og Thomas Ring. I dagens udgave af ‘TÆT PÅ’  fortsætter artiklen med flere deltagernavne, heriblandt den australske Voice-vinder og tidligere Melodi Grand Prix-deltager Anja Nissen, som sidste år var lige ved og næsten og sluttede på 2. pladsen efter Lighthouse X.

Læs også: Dansk medie: 2 tidligere X Factor-vindere med i Dansk Melodi Grand Prix 2017

Advertisement

Ifølge bladets kilder skulle der også blive genhør med René Machon, der i 2015 deltog som en del af duoen Tina & René. Herudover forudsiger ‘Tæt på’ at svenske Johanna Beijbom, Jeanette Bonde, Josh Lorenzen samt Sada Vidoo i morgen bliver præsenteret som deltagere i Melodi Grand Prix 2017.

Sada Vidoo er bedst kendt for sin deltagelse i X Factor UK, hvor hun skabte overskrifter som ‘Living doll’. Hun er imidlertid også kvinden, som lagde vokal på DJ’s Alligators ‘Lollipop’, var med til at skrive ’10 miles’ til Infernal og i 2012 udsendte det flotte album ‘A Story With No End’.

Opdateret

Josh benægter at skulle deltage i Melodi Grand Prix | Foto: Facebook

Kilde: Tæt på