News Ticker

Emmelie de Forest tilbage i Eurovision Song Contest 4 år efter sejren!

Foto: G.E.E.

Fire år efter sejren i Eurovision Song Contest er Emmelie de Forest tilbage. Denne gang har hun dog skiftet Danmark ud med Storbritannien og solist-rollen ud med en plads i sangskriverteamet. Her til aften blev det nemlig Lucie Jones, der vandt Eurovision: You Decide 2017 med sangen ‘Never Give Up On You’. Sangen er blevet til på en “sangskriver-camp” i samarbejde mellem danske Daniel Salcedo, britiske Lawrie Martin og altså Emmelie De Forest.

Lucie optrådte i øvrigt barfodet ved aftenens finale, måske som en lille hyldest til sin sangskriver?

Lucie stod i X Factor 2009 overfor de legendariske Eurovision-tvillinger Jedward i X Factor, men blev sendt hjem af Simon Cowell og sluttede på en 7. plads i programmet. Den walisiske sangerinde kom dog hurtigt videre og startede sideløbende med sin sang også en karriere som model og senere skulespiller. Hun har bl.a. medvirket i Legally Blonde og Rent.

Hun er nu klar til at repræsentere Storbritannien i Kiev.

Eurovision: You decide – finalister

  • Olivia Garcia – Freedom Hearts
  • Holly Brewer – I Wish I Loved You More
  • Lucie Jones – Never Give Up On You
  • Danyl Johnson – Light Up The World
  • Salena Mastroianni – I Don’t Wanna Fight
  • Nate Simpson – What Are We Made Of

Et dommerpanel bestående af “Strictly Come Dancing”s Bruno Tonioli, sanglærer og jurymedlem fra 2016 CeCe Sammy samt popstjernen Sophie Ellis-Bextor havde 50% af magten, mens de resterende 50% blev bestemt ved telefonafstemning.

Norsk pauseunderholdning

I pausen var der besøg af Eurovision-vinder Alexander Rybak, som sang sin vindersang ‘Fairytale’ og gruppen The Vamps, som sang deres hot ‘All Night’.

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »