News Ticker

Emmelie de Forest tilbage i Eurovision Song Contest 4 år efter sejren!

Foto: G.E.E.

Fire år efter sejren i Eurovision Song Contest er Emmelie de Forest tilbage. Denne gang har hun dog skiftet Danmark ud med Storbritannien og solist-rollen ud med en plads i sangskriverteamet. Her til aften blev det nemlig Lucie Jones, der vandt Eurovision: You Decide 2017 med sangen ‘Never Give Up On You’. Sangen er blevet til på en “sangskriver-camp” i samarbejde mellem danske Daniel Salcedo, britiske Lawrie Martin og altså Emmelie De Forest.

Lucie optrådte i øvrigt barfodet ved aftenens finale, måske som en lille hyldest til sin sangskriver?

Lucie stod i X Factor 2009 overfor de legendariske Eurovision-tvillinger Jedward i X Factor, men blev sendt hjem af Simon Cowell og sluttede på en 7. plads i programmet. Den walisiske sangerinde kom dog hurtigt videre og startede sideløbende med sin sang også en karriere som model og senere skulespiller. Hun har bl.a. medvirket i Legally Blonde og Rent.

Hun er nu klar til at repræsentere Storbritannien i Kiev.

Eurovision: You decide – finalister

  • Olivia Garcia – Freedom Hearts
  • Holly Brewer – I Wish I Loved You More
  • Lucie Jones – Never Give Up On You
  • Danyl Johnson – Light Up The World
  • Salena Mastroianni – I Don’t Wanna Fight
  • Nate Simpson – What Are We Made Of

Et dommerpanel bestående af “Strictly Come Dancing”s Bruno Tonioli, sanglærer og jurymedlem fra 2016 CeCe Sammy samt popstjernen Sophie Ellis-Bextor havde 50% af magten, mens de resterende 50% blev bestemt ved telefonafstemning.

Norsk pauseunderholdning

I pausen var der besøg af Eurovision-vinder Alexander Rybak, som sang sin vindersang ‘Fairytale’ og gruppen The Vamps, som sang deres hot ‘All Night’.

 

About Mette Christensen (966 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »