News Ticker

OGAE UK: Ingen billetpakker til fanklubberne og ingen F2-akkreditering i Kiev

Foto: www.visitkievukraine.com

Opdateret 14/02/2017

Her til aften går det officielle billetsalg i gang på concert.ua. Der er ikke kommet nogen officiel udmelding fra den danske fanklub, men OGAE UK har for kort tid siden lavet en opdatering på situationen. Ifølge OGAE International, som dagen igennem har arbejdet for en løsning, så vil der nu alligevel blive sat billetter til OGAE-medlemmer. Det vil ske i et seperat salg om få dage (ingen detaljer endnu). Den øverst del af ‘Standing zone’ og en hel blok skulle være reserveret til OGAE. OGAE UK forventer ca. 1000 ståbilletter og 850 siddebilletter til de 6 shows, IKKE pakker.

Der er imidlertid endnu ikke nogen skriftlig bekræftelse på dette. Derfor opfordrer OGAE UK de enkelte medlemmer til at tage stilling til, hvorvidt de vil prøve lykken i det ordinære salg eller vente på OGAE-salget.

Se opslaget herunder:

I morgen går det officielle billetsalg i gang, og her til aften kom den engelske fanklub OGAE UK med den chokerende nyhed, at der i år ikke ville blive solgt specielle billetpakker til fanklubberne (OGAE). Fans skal således igennem det generelle billetsalg, for at købe billetter til showet.

Billetter kan købes på concert.ua imorgen fra kl. 19.15 CET.  Der sælges op til 70.000 billetter fordelt på 9 shows: 6 generalprøver, 2 semifinaler og finalen.

I OGAE UK’s opslag fremgår det endvidere, at der i år ikke vil være nogen F2-akkreditering, og fans får dermed ikke adgang til Euroclubben!

Nyheden kommer i kølvandet på informationen om, at showets 2 executive producere har sagt op.

Læs også: Kaos i Eurovision-forberedelserne: executive producere siger op 3 måneder før showet!

Vi opdaterer, når der er nyt i sagen!

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »