News Ticker

Tim Schou-sang i Melodifestivalen: Hør ‘Kiss you Goodbye’ (preview)

  Tim Schou har været med til at skrive 'Kiss you goodbye' til Anton Hagman

  I 2011 blev det til en 5. plads med ‘New Tomorrow’, da Tim Schou og resten af A Friend in London tog Europa med storm i Eurovision Song Contest i Düsseldorf. Nu viser Tim en ny side af sig selv som sangskriver i Melodifestivalen. Du kan du få et preview på Tim’s sang her i artiklen. 

  Prøverne er i fuld gang på scenen i Vida Arena i Växjö. Blandt artisterne er den 18-årige Anton Hagman, som synger en sang med et dansk ophav. Den er nemlig skrevet af den tidligere frontfigur i bandet ‘A Friend in London’, Tim Schou sammen med Christian Fast og Henrik Nordenback.

  Anton Hagman er debutant i Melodifestivalen og synger sangen ‘Kiss You Goodbye’.  Han startede sin karriere på Youtube, hvor han blev spottet af en talentspejder. I 2014 blev Anton en del af duoenJA’, som var kendt for deres coverversioner. Da duoen gik hver til sit, kom Anton med i projektet ‘Royal Sunset’. Nu gælder det en solokarriere og springbrættet er en sang i Melodifestivalen.

  Studieversion:

  30 sekunder fra dagens prøver:

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »