News Ticker

Delfinale 3: Robin Bengtsson og Owe Thörnqvist videre til finalen!

Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Lørdagens delfinale i Melodifestivalen blev afviklet i Vida Arena i Växjö. Her fik vi endnu 7 bud på en svensk vindersang, deriblandt årets ældste deltager 87-årige sanger, sangskriver og komiker Owe Thörnkvist. Der var også gensyn med 2 af sidste år artister: Finske Krista Siegfrids og Robin Bengtsson. 2 bidrag kvalificerede sig direkte til finalen i Friends Arena, mens 2 bidrag blev sendt en tur omkring Andra Chansen den 4. marts, hvor de skal dyste mod 6 andre bidrag for en plads i finalen.

Det blev til endnu en direkte finaleplads til forhåndsfavoritten Robin Bengtsson, mens Krista sluttede på sidstepladsen. Lidt overrasken gik Owe Thörnkvist og hans pølsekast direkte til finalen 🙂

Til finalen:
Robin Bengtsson – I Can’t Go On
Owe Thörnqvist – Boogieman Blues

Til Andra Chansen:
Anton Hagman – Kiss You Goodbye
Felix, Oscar & Omar / FO&O – Gotta Thing About You

5. Bella & Filippa – Crucified
6. Jasmine Kara – Gravity
7. Krista Siegfrids – Snurra min jord

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »