News Ticker

Kroatien: 7. gang blev lykkens gang for Jacques Houdek

  Foto: Damian Fiket

  Fredag afslørede den kroatiske tv-station HRT navnet på deres internt valgte artist. Han hedder Jacques Houdek og har tidligere forsøgt sig hele seks gange i Dora. Syvende gang blev lykkens gang for The Voice-coachen, som første gang prøvede lykken i Ungarn i 2002.

  Den 35-årige kroatiske sanger debuterede i Dora i 2002 “Carolija” (“Magic”) og blev efterfølgende et kendt navn i Kroatien. I 2011 var han tæt på sejren, da han stod overfor Daria Kinzer i finalen og fremførte vindersangen “Lahor”.  Daria vandt dog seerafstemningen og endte med at repræsentere Kroatien med den engelske version “Celebrate” i Düsseldorf.

  Ifølge rygterne, så vil Kroatien i næste uge afsløre den sang, som Jacques skal synge i Kiev.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »