News Ticker

Optakt til Melodi Grand Prix 2017: Mød Anthony Lopez

Foto: dr.dk

Sammen med Jasmin Dahl vandt Anthony Lopez som den første gruppe i Danmark, X-Factor 2014. Duoen har i skrivende stund opnået lige under 3 millioner streams på Spotify med deres vindersang “Do Ya”.
Efter sejren drog de to unge sangere til USA for at arbejde på deres første album, en del af gevinsten fra X-Factor. Sangen “Stick Together”, der blev benyttet i en Telenorreklame, er udgivet på duoens EP, som indeholder 5 sange og er produceret af John Shanks (producer for bla. Take That, The Corrs, Bon Jovi). Derudover er den tidligere Melodi Grand Prix-deltager Patrick Spiegelberg blandt sangskriverne.
Det blev dog til en kort rejse som duo for de to unge mennesker. I oktober 2014 oplyste Anthony Jasmin på deres Facebook profil, at selvom de er blevet gode venner, vil de nu gå hver til sit og arbejde med deres egne projekter.

Nu er Anthony klar som solist i Melodi Grand Prix 2017 med bidraget ‘Smoke In My Eyes’, som er blevet til i et samarbejde blandt en række danske og britiske sangskrivere: Kim Nowak-Zorde, der var med til at skrive Basims vindersang fra 2014, ‘Cliché Love Song’, Kasper Larsen, der skrev ‘Vi finder hjem’ til Emilie Moldow i 2014 samt Hans Petersen, Ollie Marland og Phil Plested.

Hilsen fra Anthony


Fra Arkivet

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »