News Ticker

Optakt til Melodi Grand Prix 2017: Mød Calling Mercury

Foto: Michael Thygesen (GEE)

Duoen Calling Marcury består af Jeppe Norup og Joel Peters begge 25 år og studerende på hhv. Københavns Universitet og Københavns Erhvervsakademi. Jeppe og Joel mødtes, da de gik i gymnasiet og har lagt flere spændende numre på både Youtube og Soundcloud, bl.a. ‘Blinding Lights’ og ‘Never say Goodbye’.

Duoen startede for ca. 8 år siden med at indspille musik på en laptop under navnet Merkurmænd, men har nu ændret deres navn til det mere internationalt klingende Calling Mercury.

Calling Mercury skal synge ‘Big Little Lies’ skrevet af Thomas Sardorf, Rune Braager og Martin Luke Brown.

Thomas Sardorf er bl.a. kendt som den ene halvdel af duoen Bombay Rockers, der hittede i begyndelsen af 00’erne med sange som ‘Rock That Party’ og ‘Ari Ari’. Siden da har han arbejdet med store navne som Kylie Minogue og Anna David. Thomas var også med til at skrive ‘Manjana’ til Babou i Melodi Grand Prix 2015.

Rune Braager er en yderst produktiv herre, hvad angår Melodi Grand Prix-sange. ‘Big Little Lies’ bliver hans 8. bidrag. Han var også med til at skrive Andorras Eurovision-bidrag i 2009, sunget af Me & My-søster Susanne Georgi.

Bonusinfo: Calling Mercury skal spille på en såkaldt theremin, som er et elektronisk musikinstrument. Thereminen spilles ved, at musikerens hænder forandrer position i forhold til to antenner.

Interview med Calling Mercury


Fra arkivet

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »