News Ticker

Optakt til Melodi Grand Prix 2017: Mød Ida Una

Foto: Michael Thygesen (GEE)

19-årige Ida Una kommer fra Højer i Sønderjylland og er vokset op i en musikalsk familie, hvor man altid har været fælles om at synge og spille musik. Efterfølgende er hun fortsat med at synge og spille med sin kæreste, Michael. Sammen har de lavet flere covernumre, som de har lagt op på YouTube, hvor Ida blev opdaget. Til dagligt læser Ida HF på Aarhus Akademi. Hendes musiksmag spænder bredt og hun kan li’ alt fra Johnny Cash til Justin Bieber.

Det var sangskriver Peter Bjørnskov, der i sin tid kontaktede Ida efter at have set nogle af hendes videoer på Youtube og Instagram. Efter at have imponeret Peter Bjørnkov og Lene Dissing, blev hun tilbudt at synge deres sang,  ‘One’.

Peter Bjørnskov og Lene Dissing står blandt andet bag Anne Noa’s ‘Sleepless’, der blev nummer to i 2011, og ‘Unbreakable’ sunget af Mohamed Ali, der også sluttede på en anden plads. Det var i 2013, da Emmelie de Forest tog sejren sidst konkurrencen blev afholdt i Herning.
Peter Bjørnskov, der selv har udgivet albums som solist, har også været med til at skrive Bryan Rices ‘Breathing’ i 2010. Lene Dissing var med til at skrive Andorras Eurovision-bidrag til Susanne Georgi i 2009 og har arbejdet med den russiske duo t.A.T.u., der i 2003 repræsenterede Rusland i Eurovision.

Interview med Ida Una

Fra arkivet


 

Et opslag delt af Ida Silberg (@idaunamusic) den

Et opslag delt af Ida Silberg (@idaunamusic) den

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »