News Ticker

Optakt til Melodi Grand Prix 2017: Mød Jeanette Bonde

Foto: Michael Thygesen (GEE)

Jeanette Bonde har i tidens løb sunget kor for en lang række kendte navne, herunde Stine Bramsen, Peter A.G., Ulige Numre, Simon Kvamm, Shaka Loveless, Agnes Obel og Guld dreng. I både 2015 og 2016 var hun lead- og backingvokalist på DRs “Året der gik”. I år træder den 30-årige sangerinde for alvor ud i rampelyset som solist i Melodi Grand Prix 2017.

Jeanette er født og opvokset i Kolding, og har skrevet sine egne sange, siden hun var 12 år. Hun har en kandidatgrad i sang, rytmisk korledelse og sangskrivning fra Det Jyske Musikkonservatorium. Hun lever af at være freelancemusiker og er både dirigent for et gospelkor i Aarhus, synger i det professionelle kor Gunnertoft Gospelsingers og er sanger og pianist i Jeanette Bonde TRIO. De seneste to år har hun desuden været fast korsanger for Stine Bramsen.

I 2008 vandt hun konkurrencen “Unge Sangere” i musicalkategorien. Jeanette har desuden en lang række feature optrædener bag sig, bl.a. som sanger på trommefestivalen ‘Groove Night’, hvor hun bl.a. har optrådt med Lukas Graham-trommeslager Lovestick og Christophers trommerslager Thomas Drackmann.

Sangen, som Jeanette skal synge i Melodi Grand Prix 2017, hedder ‘Hurricane’ og er skrevet af sangerinden selv sammen med Alexander Grandjean, Jeppe Pilgaard Ulrichsen og nordmanden Nermin Harambasic.

Interview med Jeanette Bonde

Fra arkivet

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »