News Ticker

Optakt til Melodi Grand Prix 2017: Mød René Machon

Foto: Michael Thygesen (GEE)

I 2015 debuterede René Machon i Melodi Grand Prix som en del af duoen René & Tina, og nu er han tilbage i konkurrencen som solist. René har sunget hele sit liv. Han er født og opvokset i Vordingborg i en familie, hvor musikken har spillet en vigtig rolle. I 20 år har den 42-årige lærer og far til 4 været været frontfigur i det populære coverband Cruise, som spiller covernumre og bl.a. har været backingband for store navne som Medina, Rasmus Seebach og Sanne Salomonsen.

René er desuden kendt fra talentshowet “Scenen er din”, hvor han i 1. sæson sluttede på 2. pladsen i kategorien voksensang. I 2011 udgav  han albummet ‘Puls’ med 11 dansksprogede pop-sange.

Sangen, som René skal synge, har fået titlen ‘Warriors’ og er skrevet af Astrid Cordes, Alexander Grandjean, Hans Petersen og Lars Andersen. Cordes er tidligere forsanger i gruppen Like A Tiger og udgør i dag den ene halvdel af den danske popduo Shy Shy Shy. Grandjean, har både udgivet musik i eget navn, men også  arbejdet med artister som Freja Kirk, Medina og Joey Moe.

Interview med Rene Machon


 

Fra arkivet

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »