News Ticker

Optakt til Melodi Grand Prix 2017: Mød Thomas Ring

Foto: Michael Thygesen (GEE)

Med sejren i X Factor 2010 og den efterfølgende succes med debutalbummet ‘Wrong Side of the Daylight’ og bl.a. singlen ‘Break the Silence’ slog den danske singer-songwriter Thomas Ring sit navn fast i Danmark. Thomas fik efterfølgende – som den første danske X Factor-vinder – sin kontrakt med pladeselskabet forlænget, og udsendte i april 2013 sit andet album ‘Sideways‘.

Thomas vandt X Factor sammen med mentor Pernille Rosendahl, som også var med til at skrive hans vindersang “My Dream” sammen med programmets 2 øvrige dommere Soulshock og Remee samt tidligere News-trommeslager Peter Biker. “My Dream” debuterede på førstepladsen af single-hitlisten, og modtog i juni 2010 guld for 15.000 downloads og Thomas spillede efterfølgende en masse koncerter rundt omkring i landet.

Efter albumudgivelse og koncerter, tog Thomas orlov fra sit arbejde som folkeskolelærer og rejste rundt i store dele af verden i et års tid sammen med sin daværende kæreste, hvor de blandt andet arbejdede som frivillige.

Den 17. februar udkom Thomas’ nye album ’Gadedreng’, som i modsætning til hans tidligere materiale, er på dansk. Det samme gælder Thomas’s Melodi Grand Prix-sang ‘Vesterbro’, som han selv har skrevet både tekst og musik til.

Bonusinfo: Thomas spillede i sine yngre dage bordtennis med bl.a. Michael Maze og har været på ungdomslandsholdet.

Interview med Thomas Ring

Fra arkivet

 

 

 

 

About Mette Christensen (966 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »