News Ticker

Optakt til Melodi Grand Prix 2017: Mød Thomas Ring

Foto: Michael Thygesen (GEE)

Med sejren i X Factor 2010 og den efterfølgende succes med debutalbummet ‘Wrong Side of the Daylight’ og bl.a. singlen ‘Break the Silence’ slog den danske singer-songwriter Thomas Ring sit navn fast i Danmark. Thomas fik efterfølgende – som den første danske X Factor-vinder – sin kontrakt med pladeselskabet forlænget, og udsendte i april 2013 sit andet album ‘Sideways‘.

Thomas vandt X Factor sammen med mentor Pernille Rosendahl, som også var med til at skrive hans vindersang “My Dream” sammen med programmets 2 øvrige dommere Soulshock og Remee samt tidligere News-trommeslager Peter Biker. “My Dream” debuterede på førstepladsen af single-hitlisten, og modtog i juni 2010 guld for 15.000 downloads og Thomas spillede efterfølgende en masse koncerter rundt omkring i landet.

Efter albumudgivelse og koncerter, tog Thomas orlov fra sit arbejde som folkeskolelærer og rejste rundt i store dele af verden i et års tid sammen med sin daværende kæreste, hvor de blandt andet arbejdede som frivillige.

Den 17. februar udkom Thomas’ nye album ’Gadedreng’, som i modsætning til hans tidligere materiale, er på dansk. Det samme gælder Thomas’s Melodi Grand Prix-sang ‘Vesterbro’, som han selv har skrevet både tekst og musik til.

Bonusinfo: Thomas spillede i sine yngre dage bordtennis med bl.a. Michael Maze og har været på ungdomslandsholdet.

Interview med Thomas Ring

Fra arkivet

 

 

 

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »