News Ticker

Smukt åbningsnummer: Deltagere og værter synger ‘Dansevise’

Foto: Good-evening-europe.dk

Klokken 20.00 blænder DR1 op for årets Melodi Grand Prix, hvor vi skal finde den artist, der skal repræsentere de rød-hvide farver i Kiev til maj. Under fredagens forberedelser fik vi lov til at overvære de allerførste prøver på åbningsnummeret.

Følg med i generalprøven kl. 14.15

Showet åbnes med en nyfortolkning af den klassiske udødelige danske klassiker ‘Dansevise’, Danmarks første vindersang fra 1963, som blev fremført af alle årets artister sammen med værterne Anette Heick og Johannes Nymark. Alle artisterne kommer igennem en dør og synger på skift en linje af sangen. Mod slutningen kommer også årets værter ud af døren og synger sammen med artisterne. En meget smuk åbning på showet, som du kan se billeder fra herunder:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »