News Ticker

Interview med Sada Vidoo: “Det har været en hel henrivende aften, magisk på alle måder”

Foto: Michael Thygesen (GEE)

Til pressemødet efter showet fangede vi Sada Vidoo til en lille snak. Her fortæller hun bl.a. om den kjole hun bar til showet. Kjolen er designet af Christina Borcher, som også tidligere har designet til Melodi Grand Prix. “Jeg havde en drøm om at have en discokugle-bold på” fortæller Sada og tilføjer “Den har hun [Christina] siddet og lavet med 10.000 spejle sat på i hånden“.
Kjolen vejer i øvrigt 10 kg, fortalte Sada før interviewet.

Selvom det ikke blev til sejr, så var Sada alligevel meget positiv omkring hele oplevelsen: “Det har været en hel henrivende aften, magisk på alle måder. Jeg har følt mig som en ægte dukkeprinsesse og har mødt de mest fantastiske mennesker“.

Følg den nye dokumentar om Sada Vidoo fra 1. marts

Allerede på onsdag så kan man komme meget tættere på Sada Vidoo. Det sker i den nye dokumentar ‘Sada Vidoo – The Living Doll’, som kan følges på DR3. Første afsnit ligger faktisk allerede nu tilgængeligt. Du kan se det her.
Husk også, at Sada har fået sin egen danske fanklub. Du kan være med her.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »