News Ticker

Letland: Triana Park vinder i 5. forsøg

Foto: Picture Agency Latvia

Årets lettiske udvælgelse ‘Supernova 2017’ bestod af 2 indledende heats, en semifinale og en finale. 22 artister kæmpede om retten til at repræsentere Letland i Kiev. Det blev sejr til forhåndsfavoritterne Triana Park, som har deltaget hele 4 gange tidligere i den lettiske udvælgelse. De indledende shows blev afgjort i et mix af jury- og teleafstemning, hvorimod det alene var op til seerne at kåre en vinder i finalen. Triana synger ‘Line’ i Kiev.

Finalens resultat:
Triana Park – Line (1)
My Radiant You – All I Know (2)
The Ludvig – I’m In Love With You (4)
Santa Daņeļeviča – Your Breath (3)

Under showet var fik vi også bæveren Riga, som er blevet en kultfigur i Supernova, på scenen.

Foto: Picture Agency Latvia

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »