News Ticker

Cypern: Lyt til den fulde version af ‘Gravity’

I aften bliver Cyperns bidrag officielt præsenteres i CyBC’s aftenshow, men allerede igår lækkede flere online musikbutikker et 30 sekunders klip. Få timer inden den officielle præsentation er den fulde version i dag blevet lækket. Du kan høre den herunder.

Cypern repræsenteres i år af Hovig, som har armenske rødder og i 2009 deltog i græsk X Faxtor, hvor han sluttede på 7. pladsen. I 2010 forsøgte han sig i den nationale finale i Cypern med sangen “Goodbye”, som sluttede på 2. pladsen og sidste år deltog han for 2. gang og sluttede påe en 4. plads med sangen “Stone in a River”.

Sangen, som Hovig skal syngehar titlen ‘Gravity’.

Fans er allerede kommet med de første plagiat-anklager, og mener at sangens introduktion ligger lidt for tæt på Rag’n’Bone Man’s “Human”. Lyt herunder og døm selv.

About Mette Christensen (966 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »