News Ticker

Cypern: Lyt til den fulde version af ‘Gravity’

I aften bliver Cyperns bidrag officielt præsenteres i CyBC’s aftenshow, men allerede igår lækkede flere online musikbutikker et 30 sekunders klip. Få timer inden den officielle præsentation er den fulde version i dag blevet lækket. Du kan høre den herunder.

Cypern repræsenteres i år af Hovig, som har armenske rødder og i 2009 deltog i græsk X Faxtor, hvor han sluttede på 7. pladsen. I 2010 forsøgte han sig i den nationale finale i Cypern med sangen “Goodbye”, som sluttede på 2. pladsen og sidste år deltog han for 2. gang og sluttede påe en 4. plads med sangen “Stone in a River”.

Sangen, som Hovig skal syngehar titlen ‘Gravity’.

Fans er allerede kommet med de første plagiat-anklager, og mener at sangens introduktion ligger lidt for tæt på Rag’n’Bone Man’s “Human”. Lyt herunder og døm selv.

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »