News Ticker

Rumænien: Favoritterne Ilinca og Alex Florea vinder med ‘Yodel it!’

Foto: TVR screenshot

Efter både auditions og semifinale så var 10 sange søndag aften klar til Rumæniens finale, Selecția Națională 2017, deriblandt den tidligere Eurovision-deltager Mihai, som i 2006 sluttede på 4. pladsen med ‘Tornero’.

Det blev dog til en overvældende sejr til fanfavoritten ‘Yodel it’ sunget af Ilinca feat. Alex Florea, der fik næsten dobbelt så mange stemmer, som Mihai på 2. pladsen. Du kan se det samlede resultat herunder.  ‘Yodel it’ er skrevet af Mihai Alexandru, som skrev ‘Don’t Break My Heart’ til Nicola(Rumænien 2003).

 

Mindre populær pauseunderholdning

Inden Rumænien kunne kåre en vinder, så var der Eurovision-nostalgi for alle pengene. Ifølge en del fans kunne TVR godt have sparet lidt 🙂 I alt fald var pauseunderholdningen, i form af ABBA kopibandet Arrival, meget lidt populær på Youtube chatten. Du kan se et lille udpluk af de kommentarer, der kom undervejs herunder.

Mere populært var de 2 Eurovision-artister, som lgik på scenen efter Arrival, nemlig Sunstroke Project (Moldova) og Manel Navarro (Spanien).

Screenshot TVR

Udpluk af kommentarer på Youtube streamen

Screenshot TVR

 

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »