News Ticker

Israel: Imri’s sang ‘I feel alive’ lækket forud for aftenens præsentation

  Foto: Ronen Akerman

  Imri Ziv vandt i februar finalen i Israel’s nationale udvælgelse “The Next Star for Eurovision 2017” og her til aften var offentliggørelsen af hans bidrag ‘I Feel Alive’ planlagt på IBA Channel 1. Vi skulle dog ikke vente helt så længe, idet sangen tidligere i dag blev lækket. Du kan høre den her.

  Imri har 2 gange tidligere deltaget i Eurovision Song Contest, dog som korsanger. Han var en del af det israelske team i både 2015 og 2016 for hhv. Nadav Guedj og Hovi Star. Imri er sanger i en gruppe ved navn ‘Caliente’ (hot), som spiller ved private events. Derudover studerer han medier på universitet.

  Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
  Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
  From Vejle, Denmark.

  Translate »