News Ticker

Montenegro: Slavko Kalezić præsenterer ‘Space’

Den montenegrinske tv-station RTCG annoncerede tilbage i november Slavko Kalezic som Montenegro’s artist. Han skal synge ‘Space’ er skrevet af Momcilo Zekovic, der er medlem af den populære gruppe Perper, og Adis Eminić. Bidraget blev idag offentliggjort med en musikvideo, der har delt vandene i diverse fanforummer.

Slavko har tidligere deltaget i X Factor Adria, som er den fælles-jugoslaviske udgave af programmet og dækker både Serbien, Montenegro, Bosnien og Herzegovina samt F.Y.R. Makedonien (og Kroatien fra sæson 2).

Lyt til til ‘Space’ her:

Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever 🙂
Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (2010, 2013-2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden.
From Vejle, Denmark.

Translate »