News Ticker

Serbien: Hør den fulde version af Tijana Bogićević’ “In Too Deep”

I 2011 var hun korsanger for Serbiens repræsentant Nina ved Eurovision i Düsseldorf. I år står skal hun selv stå i front på scenen i Kiev. Tijana Bogićević, der bor og arbejder i USA, skal synge ‘In too deep’.

Sangen er skrevet af det succesfulde team Borislav Milanov, Bo Persson, Johan Alkenas og Lisa Ann-Mari Linder, som står bag gruppen Symphonix Internatonal. De har arbejdet på adskillige projekter: I 2014 var de en del af teamet bag Conchita’s vindersang ‘Rise Like A Phoenix’ og i fjor var med til at skrive Poli Genova’s If Love Was A Crime, som sluttede på 4. pladsen i Stockholm. I år står de i øvrigt også bag det makedonske bidrag.

Læs også: FYR Makedonien: Jana Burčeska danser alene i Kiev

About Mette Christensen (979 Articles)
Founder, webmaster and editor at Good Evening Europe since 2006. Eurovision-fan since forever :-) Has covered Eurovision Song Contest live 6 times, (Oslo 2010, Malmø 2013, Copenhagen 2014, Vienna 2015, Stockholm 2016 and Kiev 2017), Danish Melodi Grand Prix and Melodifestivalen in Sweden. From Vejle, Denmark.
Translate »